Ontmoeten, vragen en ontdekken

Vragen over het doel van het leven? Hoe zit het eigenlijk met Jezus? Wat is bidden of hoe lees ik de bijbel?

Bij Alpha krijgt iedereen de mogelijkheid om op een ontspannen manier te ontdekken wat het christelijk geloof inhoudt. De cursus is laagdrempelig, leerzaam en ook heel gezellig! Stel al je vragen en praat met andere deelnemers door over boeiende onderwerpen. Je bent niet de enige; wereldwijd volgden ruim 25 miljoen mensen een Alpha. Ga ook dit avontuur aan en geef je op!

De Alpha is wekelijks en geheel gratis, inclusief een maaltijd. We starten en eten gezamenlijk elke avond om 18:00 uur bij het Kadosh-gebouw en rond 21:30 uur zijn we klaar. Tevens wordt er één zaterdag een Alpha-dag óf een Alpha-weekend gehouden.

Introductieavond
Alpha-cursus start met een introductieavond. Deze avond kan wie nog twijfelt of het wel bij hem past rustig nog even aftasten. Na afloop beslis je om wel/niet mee te blijven doen.

Geïnteresseerd in Alpha?
Alpha is voor jong en oud! Speciaal als je nog niet zoveel weet over het geloof, ermee worstelt of als je al jaren gelooft, maar misschien de basis vergeten bent. Kom alleen of samen met vrienden, familie of kennissen, gelovig of ongelovig. Juist de mix is mooi. We kunnen veel van elkaar leren.

Ja, ik wil meedoen of informeren

    Ik schrijf me in voor de cursusIk ontvang graag eerst meer informatie